Ruim 55 jaar innovatie en creativiteit

Else Plastic is opgericht in 1964 en al decennialang specialist in het ontwikkelenengineeren en spuitgieten van technische kunststof producten.

Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde internationale organisaties in de automotive-industrie, HVAC, waterfiltering en verschillende andere branches waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld.

Dankzij onze ruim 55 jaar ervaring en ons vermogen om te blijven innoveren, zijn we in staat om continue nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.

Maak kennis met ons!

Zo weten we uiteenlopende klantwensen en technische eisen om te zetten in kwalitatieve en hoogwaardige kunststof producten. Ons professionele team combineert vakkennis en praktijkervaring met innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling of productie van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten? Daag ons maar uit en ervaar zelf dat de mogelijkheden met kunststof eindeloos zijn.

Onderdeel van de Else Groep

Dankzij de nauwe samenwerking met zusterbedrijven De Wit Plastic bv en het ontwerp- en realisatiebureau ProProduct bv nemen wij de complete zorg voor de ontwikkeling van uw kunststof spuitgietproduct uit handen.

Samen zijn wij als Else Groep 100% projectverantwoordelijk: van concept, design en engineering tot matrijsbouw, spuitgieten, assemblage en voorraadbeheer. Zo weet u zeker dat u het kunststof eindproduct ontvangt dat volledig aan uw wensen voldoet.

Logo Else Groep
Else plastic logo
De Wit Plastic Logo
ProProduct Logo
Nieuws
20 maart 2024

Is spuitgieten van Kunststof duurzaam? Bij Else Groep wel!

                     𝗜𝘀 𝘀𝗽𝘂𝗶𝘁𝗴𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺? Het antwoord daarop is kort en krachtig: 𝗝𝗔! Bij Else Groep B.V. bent u daarvan in ieder geval van…
Nieuws
25 januari 2024

Else Groep neemt Dewaco Kunststoffen over en bouwt verder aan de toekomst!

                                                           …